Shadow

iPhone satın almak isteyenlere dört farklı seçenek

iPhone

MELİH BAYRAM DEDE

Apple firmasının iPhone adlı akıllı telefonu, her geçen gün farklı yetenekler eklenerek gelişmeye devam ediyor. Kullanım kolaylığı, şık ve kaliteli tasarımı, özellikle fotoğraf ve video çekimlerindeki başarısı nedeniyle de büyük ilgi görüyor. Akıllı telefonda tercihi Apple iPhone olanlar için farklı teknik kapasite ve fiyat bandında seçenekler mevcut. Bu hafta MediaTrend internet mağazasından seçtiğim dört farklı model iPhone akıllı telefon öneriyorum. Hazırsanız, gelin hemen başlayalım.

Apple iPhone 11 128GB

Alışveriş listeme aldığım ilk ürün, 128GB depolama kapasiteli iPhone 11. Fiyat olarak daha makul seviyede olan bu akıllı telefonun teknik özelliklerine baktığımızda, 1792 x 828 pixel çözünürlük sunan 6.1 inç büyüklüğünde ekranla geldiğini, Apple’ın A13 Bionic çipinden güç aldığını görüyoruz. Apple iPhone 11’de hem ön hem de arka kamera 12 megapiksel fotoğraflar çekiyor. Bu telefonla 2160p (Ultra HD) 4K video çekebiliyor olmak da ayrıcaklı özelliklerden. iPhone 11’in batarya kapasitesi ise 3110 mAh.

Apple iPhone 12 64GB

Bir başka seçenek ise 64GB depolama kapasiteli iPhone 12. 2532 x 1170 piksel görüntü çözünürlüğü sunan 6.1 inç ekrana sahip olan bu akıllı telefon, Apple’ın A14 Bionic çipinden güç alıyor. Hem ön, hem de arka kamerası 12 megapiksel fotoğraflar çekebilen bu akıllı telefonla ayrıca 2160p (Ultra HD) 4K videolar kaydetmek mümkün. 5G teknolojisini destekleyen iPhone 12’nin batarya kapasitesi ise 2815 mAh.

Apple iPhone 13 128 GB

Akıllı telefona biraz daha fazla bütçe ayırabilecekler için iPhone 13 bir diğer seçenek olabilir. Alışveriş listeme aldığım 128GB depolama kapasiteli bu akıllı telefon, Apple’ın A15 Bionic çipinden güç alıyor. 2532 x 1170 piksel çözünürlüğe sahip 6.1 inç ekranla gelen, hem ön, hem de arka kamerası 12 megapiksel fotoğraflar çekebilen bu akıllı telefonla ayrıca 2160p (Ultra HD) 4K videolar kaydetmek mümkün. 5G teknolojisini destekleyen iPhone 13’ün batarya kapasitesi ise 3227 mAh.

İlginizi çekebilir:  Apple sizi garaja çağırıyor

Apple iPhone 14 128GB

Tavsiye edeceğim son ürün, Apple’ın en güncel akıllı telefonu olan iPhone 14. 128GB depolama kapasiteli bu ürün, 6.1 inç büyüklüğünde ekrana sahip ve Apple’ın A15 Bionic çipinden güç alıyor. Hem ön, hem de arka kamerası 12 megapiksel fotoğraflar çekebilen bu akıllı telefonla ayrıca 2160p (Ultra HD) 4K videolar kaydetmek mümkün. 5G teknolojisini destekleyen iPhone 13’ün batarya kapasitesi ise 3279 mAh.

Son olarak, Apple iPhone akıllı telefonların kutusundan kulaklık ve adaptör çıkmadığının, ihtiyaç duymanız halinde bunları ayrıca satın almanız gerektiğini hatırlatmalıyım.

Uygun fiyatlı kulaklık HyperGear Xpods Pro TWS, powerbank ve duvar şarj cihazı incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

YouTube: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede
Tiktok: https://www.tiktok.com/@melihbayramdede
Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdede
Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede
Telegram: https://t.me/melihbayramdede

Yazıyı Oylayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir