Shadow

Ev, okul ya da ofis işleriniz için ideal bilgisayar: HP Core i5-1335U

HP Core i5-1335U
HP Core i5-1335U

MELİH BAYRAM DEDE

Ev, okul ya da ofiste günlük işleriniz için bir taşınabilir bilgisayar satın almayı düşünüyorsanız, bu seçeneklerden biri HP Core i5-1335U olabilir. 15.6 inç büyüklüğünde IPS teknolojili ekrana sahip olan HP Core i5-1335U taşınabilir bilgisayar, bu ekranda Full HD (1920 x 1080) görüntü sunuyor.

HP Core i5-1335U taşınabilir bilgisayarın ekranında yansıma önleyici panel kullanılmış. Cihaz böylelikle farklı ışık koşullarında yansımasız görüntü veriyor. Örneğin güneşli günlerde açık havadayken ekranınızda yansıma olmadığından iş, eğitim ya da eğlencenize sorunsuz odaklanabilirsiniz.

Windows 11 işletim sistemi yüklü geliyor

8GB DDR4 RAM ve veri depolama için 256GB SSD bulunan bu bilgisayar, Windows 11 işletim sistemi yüklü geliyor. Windows 11, Microsoft’un güncel işletim sistemi olduğundan yapay zekâ asistanı Copilot dahil pek çok yeni teknolojiden öncelikle yararlanma fırsatı yakalıyorsunuz.

HP Core i5-1335U taşınabilir bilgisayar, Intel’in 13. Nesil Core i5 1335U işlemcisinden güç alıyor. Üründe Intel Iris Xe grafik kartı bulunuyor.

Kamerasında gizlilik kapağı var

Görüntülü görüşmeler için cihazda HP True Vision Kamera mevcut. Çift mikrofon ve gelişmiş gürültü azaltma özelliği ile desteklenen kamera sayesinde uzaktan çalışma ya da eğitim gibi faaliyetleri sorunsuz yerine getirebilirsiniz. Kamerada ayrıca gizlilik kapağı bulunması faydalı bir özellik.

Tek şarjla 7 saat 45 dakika kullanım ömrü

Gün içinde tekrar tekrar şarj etmeniz gerekmeyen HP Core i5-1335U taşınabilir bilgisayar, tek şarjla 7 saat 45 dakikaya kadar kullanım ömrü sunuyor. Bu da boş priz aramaksızın gittiğiniz her yerde bilgisayardan yararlanmaya aralıksız devam etmeniz anlamına geliyor.

İlginizi çekebilir:  3G ile ilgili şikayetler Yeni Şafak'ta

1 adet USB Type-C bağlantı portu

Bağlanabilirlik tarafına baktığımızda HP Core i5-1335U taşınabilir bilgisayarda, 1 adet USB Type-C bağlantı portu bulunduğunu görüyoruz. 5 Gbps veri aktarım hızı destekli bu port, sadece veri aktarımı için kullanılabiliyor. Cihazın şarj edilmesini veya harici monitörleri desteklemiyor.

Cihazda 5 Gbps veri aktarım hızı destekli 2 adet USB Type-A portu ile bir adet HDMI 1.4b portu mevcut. Ayrıca kulaklık çıkışı ve adaptör girişini de not düşelim.

HP Core i5-1335U bilgisayar çevre dostu

Son dönemde markalar, sürdürülebilir çözümlere önem veriyor. Bu bağlamda HP de bu taşınabilir bilgisayarda EPEAT (Elektronik Ürün Çevresel Değerlendirme Aracı) Gold tescili ve ENERGY STAR sertifikası sunuyor.

Geri dönüştürülmüş plastik malzeme

HP Core i5-1335U taşınabilir bilgisayar, ek olarak, geri dönüştürülmüş plastik malzeme kullanımıyla da sürdürülebilirlik ve çevre koruma konusundaki hassasiyeti sergiliyor. Ürünün klavye tuş başlıkları tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastikten üretilmiş.

Ağırlığı adaptör hariç 1.59 kg

Markanın ‘kömür grisi’ olarak adlandırdığı renkle gelen HP Core i5-1335U taşınabilir bilgisayar, 35.98 cm X 23.6 cm boyutlarında. Ağırlığı ise adaptör hariç 1.59 kg. Ürünün kutusundan bilgisayar, güç adaptörü ile kullanım ve garanti belgeleri çıkıyor.

“Yeni Toyota C-HR Hybrid hakkında bilmeniz gerekenler” videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

YouTube: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede
Tiktok: https://www.tiktok.com/@melihbayramdede
Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdede
X: https://twitter.com/melihbayramdede
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede
Telegram: https://t.me/melihbayramdede

Yazıyı Oylayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir