Shadow

Oyuncu kulaklığı satın almak isteyenlere dört öneri

Oyuncu kulaklığı

MELİH BAYRAM DEDE

Oyun tutkunları için ne önemli aksesuarlardan biri kulaklık. İyi bir kulaklık konforunuzu artıracak ve sevdiğiniz oyunlardan daha fazla keyif almanızı sağlayacaktır. Oyuncu kulaklığı satın almadan önce, nasıl bir ürüne ihtiyacınız olduğuna karar vermelisiniz.

Kablolu mu kablosuz mu? Kulaklığı sadece bilgisayarınızda mı kullanacaksınız ya da ‘Evde kullanacağım bu kulaklığı, dışarı çıkarken yanıma alayım telefonumdan da müzik dinleyeyim’ diye mi düşünüyorsanız. Farklı amaçlar için kullanacaksanız, kablosuz bir kulaklık sizin için daha işlevsel olacaktır.

Tercihiniz kablolu kulaklıktan yanaysa bu kez hem 35 mm hem de USB destekli ürünlere bakmalısınız. Böylece kulaklığınızı bilgisayarınızda USB ile telefon ya da tabletinizde ise 3.5 mm jak ile kullanma şansına sahip olursunuz.

İhtiyaç duyduğunuz özellikler kadar ayırdığınız bütçe de önemli. İhtiyaçlarınızla bütçeniz arasında bir denge kurarak, sizin için en uygun kulaklığı bulabilirsiniz. Bu haftaki yazımda, size satın alma kararınızı vermenizde yardımcı olabilmek için MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim dört farklı markanın oyuncu kulaklığı modelini öneriyorum.

Logitech G G733

Logitech firmasının G733 model kablosuz oyuncu kulaklığı, cihazlarınızla Lightspeed teknolojisiyle iletişim kuruyor ve tek şarjla 29+ saat pil ömrü sunuyor. 20 metreye kadar kablosuz özgürlük sağlayan bu kulaklık, Logitech G HUB yazılımıyla gelişmiş özellikleri kontrol etme avantajına sahip.

Yazılımla 16,8 milyon renk aydınlatma dahil pekçok detaya hâkim olabiliyorsunuz. En son DTS Headphone:X 2.0 teknolojisi ile 7.1 kanal surround ses teknolojisiyle gelen Logitech G G733 kablusuz oyuncu kulaklık, yayın kalitesinde ses için ince ayar yapmanız için BLUE VO!CE filtreleri de sunuyor.

SteelSeries Arctis Nova 1

3,5 mm’lik jak bağlantıyısyla PC, PlayStation, Xbox, Switch ve Mac platformlarında kullanabileceğiniz oyuncu kulaklığı SteelSeries Arctis Nova 1, Parametrik EQ ile ses üzerinde tam kontrole sahip olmanızı sağlıyor.

İlginizi çekebilir:  Öğrencilere ücretsiz Autodesk yazılımı

Üründeki SteelSeries Sonar Ses Yazılım Paketi’nin X ışını işitme özelliği, oyunlar için e-spor uzmanları tarafından önceden yapılmış ses düzenlerini kullanmanızı destekliyor. SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklık, 360° uzamsal ses desteği ve yapay zekâ teknolojili gürültü önleme teknolojili ClearCast Gen 22 mikrofonuyla iyi bir seçenek.

Razer Kraken

7.1 surround ses yazılımı ile donatılan Razer Kraken 3.5 mm kablolu oyuncu kulaklığı, oyun oynarken sesin nereden geldiğini anlamanızı sağlayarak size avantaj sağlıyor. Böylece bir çatışmanın ortasında düşmanınızın nereden yaklaştığını anlayabilir ve ona göre önleminizi alabilirsiniz.

Oyunlarda takım arkadaşlarınızla sorunsuz iletişim kurabilmeniz için kardioid mikrofonla desteklenen bu ürün, çevredeki gürültülerden de sizi izole edecek şekilde tasarlanmış. Sağutma jejiyle uzun süreli oyunlarda sizi rahat hissettiren bu kulaklık, hafızalı köpük ve ayarlanabilir başlıkla da konforunuzu artırıyor.

Rampage SN-RW1

Listeme aldığın son ürün, Rampage firmasının SN-RW1 model oyuncu kulaklığı 3.5 mm jak ve USB kabloyla cihazlarınıza bağlanıyor. Böylece bu kulaklığı PC, MAC, PS4, mobil cihazlar ve tabletler gibi bir çok platformda kullanabiliyorsunuz.

7.1 Surround desteğine sahip olan ürün, neodimyum mıknatıslar kullanılan 40 mm sürücüleriyle yüksek kalitede ses çıkışı veriyor. Ses kontrollerini 2 metre uzunluğundaki örgülü kablo üzerinde bulunan kumandadan gerçekleştirebiliyorsunuz. Rampage SN-RW1, LED aydınlatma ve titreşim desteği ile konforlu yapısıyla da öne çıkan bir ürün.

Uygun fiyatlı kulaklık HyperGear Xpods Pro TWS, powerbank ve duvar şarj cihazı incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

YouTube: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede
Tiktok: https://www.tiktok.com/@melihbayramdede
Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdede
Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede
Telegram: https://t.me/melihbayramdede

Yazıyı Oylayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir