Shadow

Mynet’in kurucusu Emre Kurttepeli etohum’da

İnternet girişimcilerinin buluşma adresi olan etohum, 8 Ekim Perşembe günü düzenleyeceği toplantıda 6,5 milyon kayıtlı aktif üyesi bulunan Mynet’i ağırlıyor. İnternet şirketinin kurucusu Emre Kurttepeli’nin konuşmacı olarak katılacağı toplantıda Mynet’in gelişimi ve gelecek hedefleri birinci ağızdan aktarılıyor.

Yeni ekonomiyle ilgili bilgi ve iş fikri sahibi olan girişimcilerle bu konuda yatırım yapabilecek şirket ve profesyonelleri buluşturan etohum, Türkiye’nin önde gelen internet şirketlerinden biri olan Mynet’i ağırlamaya hazırlanıyor.

8 Ekim Perşembe günü 17:30 – 20:30 saatleri arasında Kadıköy’deki Maçkolik Complex’te düzenlenecek toplantıya Mynet Kurucusu Emre Kurttepeli konuk oluyor. Kurttepeli, 6,5 milyon kayıtlı aktif üyesi bulunan; aylık tekil ziyaretçi sayısı 18 milyona, aylık ortalama sayfa görüntülenme sayısı ise 12 milyara ulaşan Mynet’in kuruluş öyküsünü girişimcilerle paylaşıyor.

Bünyesinde 48 farklı ürün ve hizmet barındıran Mynet’i 1999 yılında kuran Emre Kurttepeli’nin siteye dair merak edilen soruları yanıtlayacağı toplantı internet girişimcileri için bulunmaz bir fırsat yaratıyor. 1996 yılında Türkiye’nin ilk Kurumsal İnternet Servis Sağlayıcısı olan Fornet’i kuran, söz konusu şirketi Koç Holding’e sattıktan sonra ise Mynet’i yaratan; halihazırda ise internet, medya ve reklam alanında faaliyet gösteren çeşitli şirketlerde yatırımı bulunan Emre Kurttepeli’nin girişimcilik öyküsü, internet alanında kendi işini kurmayı düşünenler için eşsiz bir kaynak niteliği taşıyor.

etohum etkinlikleri hakkında bilgi almak ya da toplantılara katılmak için http://www.etohum.com/ adresine girmek yeterli.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  En popüler aksiyon kamerası modelleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir