Shadow

Mobil iş fikri olanlara 50 bin TL ödüllü yarışma

Mobil bilişim alanında faaliyet gösteren bireyler ve şirketler Qualcomm’un düzenlediği yarışmada mobil eğlence, mobil sağlık, lokasyon tabanlı servisler ve daha pek çok alandaki çalışmalarını sergileme fırsatı bulacak.

Yarışmada birincilik ödülünü kazanacak olan çalışmayı tam 30.000 TL’lik ödül bekliyor. Yeni nesil mobil teknolojilerde dünya lideri Qualcomm’un Türkiye ofisi Türkiye’de geliştirilen mobil uygulama ve iş fikirlerini desteklemek amacıyla bir “Mobil İş Fikri ve Uygulama Yarışması” düzenliyor.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin 14 Kasım tarihine kadar www.mobilisfikriyarismasi.com adresindeki formu doldurmaları ve iş planlarını bu form aracılığıyla anlatmaları gerekiyor.

Jürinin değerlendirmeleri sonucunda 10 finalistin belirleneceği yarışmada birincilik ödülünün kazanan yarışmacı 30.000 TL, ikinciliği kazanan 15.000 TL ve üçüncülüğü kazanan yarışmacı da 5.000 TL nakit para ödülü kazanıyor.

Yarışmada ayrıca farklı alanlardaki uygulama ve fikirleri beğeni gören yarışmacılara akıllı telefonlardan tablet bilgisayarlara kadar farklı ödüller veriliyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Siz karar verin: KimGelsin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir