Shadow

iPad 2’yi hangi operatör kaçtan veriyor?

İlki GSM operatörü Turkcell ve Vodafone, Apple’ın tablet bilgisayarı iPad 2’yi satışa aynı gün çıkardı. İki şirket te birbirine yakın fiyat ve kampanyalarla ürünü satışa sunarken, farklı kampanya yaklaşımları dikkat çekti.

Turkcell, Apple’ın son tableti iPad 2’yi müşterilerine sundu. iPad 2 Wi-Fi + 3G modelleri 24 ay vade ya da peşin olarak elde edebilecek. Ürünü Turkcell’den alan ilk 5 bin müşteri iPad 2’lerinden sene sonuna kadar kullanabilecekleri toplam 23 TV kanalı ve Lig TV aboneliğinden faydalanacak.

Turkcell, iPad’e göre yüzde 33 daha ince ve yüzde 15 daha hafif olan iPad 2’yi 24 ay sözleşmeli ve faturalı olarak üç ayrı mobil internet paketi alternatifiyle, 81 liradan başlayan fiyatlarla sundu. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, konuya dair açıklamasında, Apple’ın devrim yaratan yeni nesil tableti iPad 2’yi Turkcell müşterileriyle buluşturmaktan mutluluk duyduklarını belirterek “Turkcell İletişim Merkezleri’nde uzmanlarımız iPad 2’ye en uygun çareleri sunmak ve sorularını cevaplamak adına müşterilerimize yardımcı olacaklar. Müşterilerimiz bu deneyimi Turkcell kalitesi ve ayrıcalığıyla tadacak.” dedi.

Vodafone’un iPad 2 sahibi abonelerine sunduğu ayrıcalıkların başında ”uygun fiyatlı” ve abonelerin ihtiyaçlarına göre seçebilecekleri Süper İnternet paketleri ile yurt dışında internet hediyesi geliyor. iPad 2 meraklıları, tabletlerini internetiyle birlikte ayda 80 liradan başlayan fiyatlarla satın alabilecek ve ayrıca aylık 50 MB internet hediyesiyle yurt dışındaki Vodafone operatörlerinde kullanabilecek. Aynı zamanda iPad 2’lerini Vodafone’dan alan aboneler, Vodafone Red’in imkanlarından faydalanabilecek.

Vodafone Bireysel Müşterilerden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, yaptığı açıklamada, ”Devrim yaratan iPad 2’yi Vodafone’un ayrıcalıklı hizmetleriyle Türkiye’de satışa sunmak için çalışmalarımıza çok önceden başlamıştık. Bugün geldiğimiz noktada, bu konudaki çalışmalarımızı tamamlamanın ve iPad 2’yi Türkiye’de kullanıcılarımızla buluşturmanın heyecanı içindeyiz” ifadelerini kullandı.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Google'a ABD'den DoubleClick

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir