Shadow

Akıllı projeksiyon cihazı ile sinema keyfini tatilde de yanında taşı

projeksiyon

MELİH BAYRAM DEDE

Yeni nesil teknolojilerle desteklenen akıllı projeksiyon cihazı modelleri, eğlenceyi yanınızdan ayırmamanızı sağlıyor. Tatile, yazlığa ya da kampa giderken dijital eğlence servislerini içeren ve aradığınız eğlenceli içeriklere kolayca erişmenizi sağlayan taşınabilir projeksiyon cihazı ürünleri, farklı kaynaklardan görüntü oynatma yeteneğiyle mucizevi cihazlar. İsterseniz Android TV platformunda yer alan YouTube başta olmak üzere tüm eğlence servisleri uygulamalarını kullanarak, isterseniz tablet bilgisayar ya da akıllı telefonunuzdaki görüntüleri direkt yansıtarak eğlenceye giriş yapabilirsiniz.

Akıllı projeksiyon cihazları, flaş bellek, oyun konsoları, Blu-Ray oynatıcılar ile Netflix, Amazon Prime Video, Apple TV+, Disney+, HBO Max ve Hulu gibi yayın akış servislerini destekliyor. Size de sadece keyifli anların tadını çıkarmak kalıyor. Bu yazıda, MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim projektör cihazları önerilerinde bulunuyor ve tatilde size eşlik edecek cihazı seçmenize yardımcı oluyorum.

Anker Nebula Capsule II 200 ANSI Lümen 720p Projeksiyon Cihazı

Cola kutusuna benzer tasarımıyla her yere kolayca taşıyabileceğiniz Anker firmasının Capsule II model projeksiyon cihazı, Android TV’yi parlak 720p, 200 ANSI lümen görüntü ile birleştiren bir cihaz. Google Asistan, 3600’den fazla uygulama ve Chromecast desteği sunan bu ürün, 100 inç’e varan ekran boyutuyla eğlenceyi tatilde de dilediğiniz yere götürebilmenizi sağlıyor. HDMI, USB gibi fiziksel bağlantılar ile Wi-Fi ve Bluetooth kablosuz iletişim teknolojilerini destekleyen Anker Capsule II projeksiyon cihazı, tek şarjla 2.5 saate kadar kesintisiz izleme deneyimi sunuyor.

Samsung SP-LSP3BLAXTK 550 ANSI Lümen 1080p Projeksiyon Cihazı

Kullandığınız ürünler Samsung ekosistemine aitse, bu firmanın SP-LSP3BLAXTK projeksiyon cihazı ilginizi çekebilir. Tizen Akıllı TV ile onaylanmış OTT (akış ile yayın) uygulamalarını destekleyen bu ürün, ayrıca Smart View ve Apple AirPlay 2 için SmartThings uygulaması ile telefonunuzdaki içeriği doğrudan ekranda oynatma imkânı veriyor. 1080p, 100 inçe kadar ekran görüntüsü sunan Samsung SP-LSP3BLAXTK projeksiyon cihazı, altında yer alan destekle istediğiniz açıda ayarlanabiliyor. 360 derece ses veren 5W hoparlör ile gelen bu ürün, çevresel ses teknolojisiyle de iddialı.

İlginizi çekebilir:  Samsung tablet neden IFA fuarından çekildi?

Xiaomi Mijia Akıllı DLP 500 ANSI Lümen 1080p Projeksiyon Cihazı

Taşınabilir projeksiyon cihazı kulvarında Xiaomi Mijia bir başka alternatif olarak öne çıkıyor. 500 ANSI lümen parlaklık sunan ve 1080p görüntü veren bu projeksiyon cihazı, Android TV destekli. Dolayısıyla Android TV platformunda yer alan tüm uygulamaları bu cihazda kullanabiliyor ve eğlenceyi dilediğiniz her yere taşıyabiliyorsunuz. 200 inçe kadar ekran büyüklüğü sunan, HDR10 yüksek dinamik aralık video kod çözme teknolojisiyle güçlendirilen bu projeksiyon cihazı, bluetooth destekli dahili hoparlörüyle eğlence keyfini daha da katlıyor.

Epson CO-W01 3000 ANSI Lümen WXGA Projeksiyon Cihazı

Tavsiye edeceğim son projeksiyon cihazı Epson firmasının CO-W01 modeli. Evde, işte ve yazlıkta kullanabileceğiniz, dilediğiniz her yere rahatlıkla götürebileceğiniz boyutta olan bu projeksiyon cihazı, 3000 ANSI lümen parlaklık sunuyor ve WXGA destekli. Dolayısıyla 1280 x 800 görüntü çözünürlüğü sunuyor. 3LCD teknolojisi sayesinde 378 inç büyüklüğe kadar parlak ve net bir görüntü üreten Epson CO-W01 projeksiyon cihazında 5W dahili hoparlör bulunuyor. Wi-Fi desteği bulunmayan bu ürüne görüntüleri HDMI 1.4 ve USB 2.0-A portuyla sağlamanız gerekiyor.

Uygun fiyatlı kulaklık HyperGear Xpods Pro TWS, powerbank ve duvar şarj cihazı incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

YouTube: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede
Tiktok: https://www.tiktok.com/@melihbayramdede
Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdede
Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede
Telegram: https://t.me/melihbayramdede

Yazıyı Oylayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir