Shadow

Windows 7 deneyine hazır mısın?

Yeni nesil işletim sistemi Windows 7’nin getireceği çarpıcı değişimin altını çizmeye hazırlanan Microsoft Türkiye, bu amaçla ‘Deney 7’ adıyla teknoloji meraklılarına ve macera düşkünlerine son derece keyifli ve heyecanlı bir yarışma düzenliyor.

Birincinin 20.000 TL değerinde bonus yüklü Garanti Bonus Card kazanacağı bu yarışmanın çekişmeli geçmesi bekleniyor. Online gerçekleşecek yarışmanın bütün ayrıntıları ve heyecanı http://www.deney7.com/ adresinden bire bir izlemek mümkün.

‘Deney 7’ yarışmasına katılmak isteyenler, kendi özgün yaratıcılıklarını ifade eden video, resim, blog vb. gibi bir eser ile http://www.deney7.com/ adresi üzerinden başvurubilirler.

7 Ekim’e kadar sürecek olan ilk eleme sürecinde seçilecek iki kişi, 7 gün süresince belirlenmiş olan 77 görevi tamamlamaya çalışacak.

Bu görevler arasında İnternet üzerinden sosyal ağlara bağlanmaktan, bilgisayar üzerinde film kurgulamaya, bankacılık işlemleri gerçekleştirmekten online alış verişe, sanal topluluklar oluşturmaktan, web ortamında fotoğraf albümü hazırlamaya kadar çok büyük bir kısmı sanal alemde gerçekleştirmeleri gereken işlemler yer alıyor.

En iyi kablosuz klavye | Logitech MX Keys incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Windows 7, karalara büründü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir