Daha önce Logitech‘in üst seviye kablosuz klavyesi MX Keys ve MX Keys Mini‘yi incelemiştim. Bugünkü konuğum MX Master 3 ise MX Keys klavye serisinin tamamlayıcı ürünü.
MX Master 3’ün iş amaçlı kullanım için tasarlanmış bir ürün olduğunu hatırlatmak gerek. MX Master 3, özellikle içerik üreticiler ve yazılımcılar için geliştirilmiş en üst seviye ürün.
MX Master 3 farenin üzerinde 7 adet özelleştirilebilir buton bulunuyor. Bunlar; sağ ve sol klik, kaydırma tekerleğindeki orta tıklama, mod geçiş düğmesi, ileri-geri düğmeleri ve baş parmak altındaki gizli hareket düğmesi.
Bunun dışında yüksek hızlı manyetik kaydırma tekerleği ile yan kaydırma işlemleri için baş parmak tekerleği mevcut. MagSpeed adı verilen manyetik kaydırma tekerleği çelik malzemeden yapılmış ve tek bir pikselde bile duracak kadar hassasiyete sahip. Bu da MX Master 3’ün kaydırma tekerleğiyle saniyede bin satır kaydırma yapılabilmesini sağlıyor.
MX Master 3’te yüksek hassasiyetli sensör mevcut. Bu da daha az hareketle daha çok işlem gerçekleştirebilmenizi sağlıyor. 4000 DPI değerindeki bu sensör, sıradan bir fareden 5 kat daha hassas.
Bu sensör sayesinde MX Master 3 fare cam yüzeyde bile sorunsuz kullanılabiliyor. Sensör hassasiyeti gerektiğinde 50 DPI’lık kademeler halinde 200 ile 4000 DPI arasında ayarlanabiliyor.
Logitech MX Master 3 fare incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:
Yeni videolardan haberdar olmak için kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!
YouTube: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede
Yeni videolardan haberdar olmak için Telegram kanalıma da abone olabilirsiniz: https://t.me/melihbayramdede
Sosyal medyada lütfen beni takip edin:
Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede
Tiktok: https://www.tiktok.com/@melihbayramdede
Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede
Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdede
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede