Shadow

Üç boyutlu fotoğraf teknolojisi TechnoLogic’te

Melih Bayram Dede’nin hazırlayıp sunduğu TechnoLogic’e bu hafta, üç boyutlu fotoğraf teknolojisi alanında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri olan 360TR’nin yöneticisi İmdat Demir konuk oluyor.

Programda Demir, üç boyutlu fotoğraf teknolojisini ve bu teknolojiyle neler yaptıklarını anlatıyor. Üç boyutlu fotoğraflar, tarihi ve turistik mekânları, şehirleri, sanki oradaymışçasına görme ve sanal bir gezinti yapma imkânı veriyor.

360TR’nin bugüne kadar gerçekleştirdiği projeler arasında, Çanakkale Şehitliği, Sarıkamış, Anıtkabir, Mevlânâ Müzesi, Topkapı Sarayı ve Türkiye’nin önde gelen şehirleri bulunuyor.

Haftanın haberlerinde ise, internetin en çok başvurulan haber kaynakları sıralamasında gazeteleri geçmesi, Çin’de ‘blog yazarları’nın sayısının yüzde 6,38 artarak 50 milyonu aşması ve plazma televizyonların yüksek enerji tüketimi nedeniyle Avrupa’da yasaklanacağı yönündeki haberlerin yalanlanması var.

Haftanın sitelerinde ise en uygun GSM ve ADSL tarifesini seçmenize yardımcı olacak enuygun.com ve gezginlerin sosyal paylaşım platformu Kaybolduk.biz var.

TechnoLogic’in oyun bölümünde Mars’taki direnişi konu alan Red Faction: Guerilla’nın yeni versiyonu var.

TechnoLogic’in ürün inceleme bölümünde ise Satış Danışmanı Aral Mürşitpınar, TeknoSA Planet’te satışa sunulan üç farklı taşınabilir hakkında bilgi veriyor.

CUMARTESİ 15.25’TE TVNET’TE

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  E-Postada güvenli alternatif: ProtonMail

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir