Shadow

Türkiye, en iyi mobil internet girişimcilerini arıyor

Vodafone, en iyi ve yenilikçi mobil internet sektöründeki girişimciyi bulmak ve gelişmesine destek olmak amacıyla, Vodafone Mobile Clicks 2011 adıyla uluslararası bir yarışma başlattı.

Avrupa’da mobil internet sektöründe inovasyonu teşvik etmek adına tasarlanan ve Amsterdam’da gerçekleştirilen The Next Web konferansıyla başlayan yarışma için son katılım tarihi 12 Haziran 2011.

Mobil internet alanında dünyanın en büyük girişimcilik yarışması olarak bilinen Vodafone Mobile Clicks, bu yıl 7 ülkede düzenlenecek.

Almanya, Hollanda, Portekiz, İrlanda, İspanya, Türkiye ve İngiltere’de olan herhangi bir mobil internet sektöründe faaliyet gösteren girişimci kişi veya şirketler toplam 225 bin euro’luk ödül için kıyasıya rekabet edecek.

Yarışmada 3 turlu bir sistem uygulanacak. İlk olarak, yarışmaya katılan her ülke kendi en iyi beş başvurusunun bir listesini sunacak ve ardından her ülkenin kazananları belirlenecek.

Son olarak, 15-16 Eylül 2011 tarihleri arasında Hollanda’da PICNIC Festivali’nde gerçekleştirilecek canlı yayın finalinde, 7 ülkenin kazananları davet edilecek ve yarışmanın galibi belirlenecek.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Gazimağusa Teknoloji Geliştirme Bölgesi sizi bekliyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir