Shadow

TrabzonCell, rekora koşuyor

Türkiye’nin en çok tercih edilen GSM operatörü Avea ile mobil telekomünikasyon alanında işbirliğine giden Trabzonspor’un, Trabzonsporlular’ın hizmetine sunduğu TrabzonCell ile ilk 10 günde 5.000 abone hattıni bildi! Trabzonlular ve Trabzonsporlular hattına sahip çıkarken, TrabzonCell satışlarında en çok dikkat çeken nokta, Trabzon ile İstanbul’un abone sayısında başa baş gitmesi oldu.

Türkiye’nin 4 büyük kulübünden biri olan Trabzonspor, 14 Ağustos 2009 tarihinde gerçekleştirdiği lansman ile taraftarının hizmetine sunduğu TrabzonCell ile rekora koşuyor. Trabzonspor Kulübü’nün kısa vadede 250 bin abone olarak belirlediği hedefin, ilk on günde 5.000 aboneye ulaşması, gösterilen yoğun ilgiyi kanıtladı.

Trabzonspor Telekomünikasyon A.Ş Genel Müdürü Sinan Zengin konuyla ilgili görüşlerini; ‘Bir dünya kulübü olarak, TrabzonCell ile belirlediğimiz hedefleri daha da ileri noktalara taşımaya kararlıyız. On gün gibi kısa bir sürede beklediğimiz sayıları elde etmeye başladık. TrabzonCell’in satış rakamlarında en çok ilgimizi çeken nokta ise, Trabzon ve İstanbul’un başa baş gitmesi oldu. Bu da bizlere TrabzonCell’in sadece Trabzon’da değil, tüm Türkiye’deki taraftarlarımız tarafından yoğun ilgi gördüğünü gösteriyor’ şeklinde dile getirdi.

Tüm Avea, yetkili Türk Telekom ve yetkili TS Club mağazaları olmak üzere geniş bir satış kanalı ile satışa sunulan TrabzonCell ile ilgili detaylı bilgi talep eden taraftarlar, http://www.trabzoncell.com.tr/ internet adresini ziyaret edebilir ve 444 0 967 numaralı çağrı merkezini arayabilirler.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  TechnoLogic - 4. Bölüm - Teknoloji Haberleri ve Ürün İnceleme Videoları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir