Shadow

Mesaj trafiğinizi yönetmeye aday

Cep telefonu üzerinden yoğun şekilde mesajlaşıyor, elektronik postalarınıza mobil olarak erişmek ve hızlıca cevaplamak istiyorsanız, General Mobile’ın Q klavyeli yeni modeli DSTQ100 tercih edebileceğiniz seçeneklerden biri olabilir.

Cebinizdeki mesajlaşma üssü olmaya aday olan DSTQ100, hızlı yazmanızı kolaylaştıracak ve size zaman kazandıracak Q klavyesi ile MSN, Facebook ve elektronik posta trafiğinizi masaüstü ve dizüstünden sonra çift hat ayrıcalığı ile cebinize taşıyor.

1000 numara kapasiteli adres defteri bulunan DSTQ100, 2,2 inç boyutundaki ekranı, GPRS ve WAP internet desteği, bluetooth, FM radyo, 1.3 megapiksel kamera, MPEG4, MP3 çalarları ile birçok özelliği bir arada toplayan bir ürün.

1 GB hafıza kartıyla gelen DSTQ100’te, hafıza kapasitesi 8 GB’a kadar çıkarılabiliyor. Q klavyeye sahip tasarımı ve 199TL’lik fiyat avantajı ile de cazip bir seçenek.

Hem çift hat kullanacağınız hem mesaj trafiğinizi yöneteceğiniz fiyat avantajlı bir telefon arıyorsanız General Mobile’a göz atabilirsiniz.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Vodafone'un iPhone 3G fiyatları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir