Shadow

Japonca yazmayı nasıl öğrendim?

Anindacevir.com, onlarca dile yazdığınız anda çeviri yapan çok farklı bir site. Bugüne kadar, çok çeşitli çeviri siteleri gördük, bunlardan sonuncusu da Google’ın Translate adlı servisiydi.
Bu sitenin tüm çeviri servislerinden farkı, yazdığınız kelimeyi anında çevirmesi. Bir başka deyişle, Türkçe yazıp, yazdıklarınızı İngilizce görüyorsunuz.
Yazdıklarınızı anında çeviren Anindacevir.com, aslında Google’ın Translate adlı servisinin kullanıyor. Onu farklı yapan şey ise, yazdığınız an başka bir dilde çıktı alabilmeniz.
Anindacevir.com, getirdiği bu farklılıkla, farklı dillerde metin yazmak isteyenlere, o dilleri bilmese bile başarılı bir şekilde sonuç alabilmelerini sağlıyor.
Hangi dilde yazarsanız yazın, Anindacevir.com, o dili algılayarak temel ayarları kendisi değiştiriyor ve çeviri işlemini otomatik olarak seçtiğiniz dile çeviriyor.
Örneğin karşınıza çıkan hangi dilde olduğunu çıkaramadığınız bir metni, sitedeki kutucuğa yapıştırdığınızda metnin dili otomatik algılanıyor ve istediğiniz dile çeviriyor.
http://www.anindacevir.com

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  TechnoLogic - 38. Bölüm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir