Shadow

iPad2 için 1GB internet ayda sadece 9 TL

Avea’nın, Apple iPad için sunduğu avantajlar, iPad2’ye özel tarifelerle devam ediyor. Avea faturalı Mikro SIM hattı alan Avealılar şimdi kademeli internet tarifesi ile 1GB internete ayda sadece 9 TL ödüyor, 1GB yetmediğinde paket otomatik olarak 4GB paketine geçiyor. Toplam fatura 4GB’a kadar sadece 29 TL oluyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Avea Bireysel Pazarlama Direktörü Dehşan Ertürk, “iPad’den sonra, iPad2 kullanıcıları için de ihtiyaçlarına yönelik en avantajlı tarifeyi sunuyoruz. Bu tarife ile müşterilerimiz Avea’nın eşsiz 3G hızında internet keyfini doyasıya yaşayacak. Kampanyamız, iPad2’nin üstün özellikleri ve Avea’nın 3G gücünü birleştiriyor. Müşterilerimize şaşırtan teklifler sunmaya, her zamanki gibi devam edeceğiz.” dedi.

iPad ve iPad2 kullanıcılarının internete 3G hızıyla bağlanmalarını ve cihazlarını daha verimli kullanmalarını sağlayan Avea ‘Mikro SIM’ kartlar, tüm Avea bayilerinden satın alınabiliyor.  Detaylı bilgi almak için www.avea.com.tr adresini tıklamak yeterli.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Açık kaynak devriminin öncüsü Linux 20 yaşında

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir