Shadow

HTC Tattoo ile herkese bir Android telefon

HTC-TattooHTC’nin tanıttığı  yeni android tabanlı telefonu HTC Tattoo, kullanıcıların telefonlarını istedikleri gibi kişiselleştirmelerine olanak tanıyan HTC Sense yazılımı sayesinde kendi özel mobil deneyiminizi şekillendirmek ve bu deneyimi tamamen kendinize ait hale getirmek için kolay bir yol sunuyor. HTC Tattoo’nun basit kişiselleştirme özellikleri sayesinde kendi çekici ve rahat mobil deneyiminizi yaratabileceksiniz.

HTC Corporation, geniş kullanıcı kitlesine telefonlarında kişiselleştirme olanağı sunan Android tabanlı yeni telefonu HTC Tattoo’yu tanıttı. HTC Tattoo, telefonun daha kolay ve daha doğal çalışmasını sağlayan kullanıcı merkezli bir mobil deneyim olan HTC Sense yazılımının bulunduğu ikinci cihaz olma özelliğini taşıyor.

Telefonun tüm açılardan kişiselleştirilmesini sağlayan donanımdan uygulamalar ve içeriğe kadar, cihazın özel tasarımı ve yetenekleri ile kullanıcılar kendilerini daha güçlü ifade edebiliyor ve kendi mobil deneyimlerini yaratabiliyorlar. 

HTC Tattoo ile, sesli arama, e-posta, mesajlar, metinler, fotoğraflar ve statü güncellemeleri gibi iletişim yollarınızı ve uygulamalarınızı tek bir pencerede entegre ederek yenilikçi ve eğlenmceli bir telefon deneyimi yaşayabiliyor, sizin için önemli olan kişilerle sürekli bağlantıda olabiliyorsunuz. 

Şık tasarımlı HTC Tattoo, küçük ölçüleri ile elinize ve cebinize rahatlıkla sığıyor. Kullanıcılar kendi telefon kapaklarını tasarlayıp alabiliyorlar ya da en beğenilen kapakları seçerek kendi beğenilerini yansıtabiliyorlar. 

HTC Tattoo, Google’ın Google Maps, Google arama, Google Mail, Calendar gibi yenilikçi mobil servisleriyle birlikte geliyor. Cihazın özellikleri arasında 3.2 megapiksel otomatik odaklı kamera, 3.5 mm stereo kulaklık girişi ve genişletilebilir microSD hafıza gibi özellikler de bulunuyor.

İlk olarak Eylül ayı sonunda Avrupa’da satışa sunulacak olan HTC Tattoo, devam eden aylarda tüm dünyada kullanıcılarla buluşacak.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  BYD ATTO 3 hakkında bilmeniz gerekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir