Shadow

Hiçkopmaz Ailesi’nin 3G macerası

Türkiye’de 3G teknolojisinin doğru anlaşılması için Ericsson tarafından hayata geçirilen hickopma.com, keyifli bir proje.

‘Bir ülkenin en hızlı internet macerası’ sloganıyla yola çılan hickopma.com’da ‘Hiç Kopmaz’ ailesinin, 3G macerasını keyifle okurken, bu teknoloji hakkında bilgi sahibi olacaksınız.

Hikâyeye göre, emekli bankacı Gazanfer Bey, kızı Gamze ve oğlu Gökhan vaktini internette geçirmekte ve ailenin annesi Gülten Hanım’ın “cık cık”lamalarına maruz kalmaktadırlar.

Siteden gün gün takip edeceğiniz yolculuk senaryosuna göre, Hiç Kopmaz ailesinin tüm aile fertleri 3G’yi fena halde beklemekte ve bir türlü gelmeyişine bozulmaktadırlar.

Gazanfer Bey’in bacanağı Şinasi’nin “Bizim Almanya’da teknoloji çook ilerledi” türündeki mavraları sonucu nevri atar ve Ericsson’a ait teknoloji TIR’ını Türkiye’ye getirmeye karar verir.

Bu Hiçkopmaz Ailesi’nin ve aynı zamanda bir ülkenin hızlı genişbant macerasıdır. Yol uzun, yolculuk zorludur. Maceranın devamını birebir takip etmek için siteye bekleniyorsunuz!

http://www.hickopma.com/

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  Nokia'dan mobil finans servisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir