Shadow

Ev ve küçük ofisler için yazıcı önerileri

yazıcı önerileri

Çok fonksiyonlu yazıcılar, yazıcı, tarayıcı, fotokopi makinası ve fotoğraf baskı makinası işlevlerini tek cihazda toplayan çözümler. Kullanışlılığı nedeniyle büyük ilgi gören, öğrenciler, evden çalışanlar ve küçük ofisler için ideal olan çok marifetli yazıcı önerilerimi bu yazıda bir araya getirdim.

MELİH BAYRAM DEDE

Hem evden çalışanlar hem de uzaktan eğitime devam edenler için teknolojik donanımlara ihtiyaç ve talep giderek artıyor. Birçok kişi evlerine eğitim ya da iş ortamını kurmaya odaklanırken, masaüstü bilgisayar, taşınabilir bilgisayar ve tablet bilgisayarlar ilk sırada gelen teknolojik donanımlar olma konumunu koruyor. Bilgisayar dışında, baskı, fotokopi, tarama ve fotoğraf ihtiyaçları için çok fonksiyonlu yazıcı ürünlerine yoğun talep yaşanıyor.

Yazıcı, tarayıcı ve fotokopi tek cihazda

Ev ya da küçük ofis tipi yazıcılar söz konusu olduğunda tüm ihtiyaçlara cevap veren, çok fonksiyonlu çözümler öne çıkıyor. Tüm ihtiyaçlar derken, bir yazıcının farklı boyutlarda kâğıda baskı yapabilmesinin yanında, fotokopi, tarayıcı ve mümkünse fotoğraf baskısı da yapabiliyor olmasını tercih ediyor kullanıcılar. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan hem ekonomik fiyatlı hem de tüm ihtiyaçları karşılamaya aday ürünler öneriyorum. Hazırsanız hemen başlayalım:

EPSON Ecotank L3251

Size tavsiye edeceğim ilk yazıcı, EPSON firmasının Ecotank L3251 modeli. Inkjet tanklı yazıcı olan bu ürün, MicroPiezo baskı teknolojisini kullanıyor. 5760 x 1440 DPI çözünürlükte siyah-beyaz ve renkli baskılar alabileceğiniz bu yazıcı, Windows ve Mac işletim sistemli bilgisayarlarla uyumlu. Yazıcı, tarayıcı ve fotokopi fonksiyonları bulunan, dakikada siyah-beyaz olarak 10, renkli olarak 5 sayfa basabilen bu yazıcı, USB, Wi-Fi ve Wi-Fi Direct bağlantı teknolojilerini destekliyor.

İlginizi çekebilir:  Hibrit bulut ilk kez Vodafone'da

HP Smart Tank 515

Bir başka seçenek ise HP firmasının Smart Tank 515 modeli. Yazıcı, tarayıcı ve fotokopi fonksiyonlarına sahip olan bu ürün, termal mürekkep püskürtme teknolojisi kullanıyor. Windows ve Mac işletim sistemli bilgisayarlarla uyumlu olan bu yazıcı, 4800 x 1200 DPI çözünürlükte siyah-beyaz ve renkli baskılar yapabiliyor. USB bağlantı noktası bulunan bu yazıcı, kablosuz iletişim teknolojisi olarak da Wi-Fi’ı içeriyor. Dakikada siyah-beyaz olarak 11, renkli olarak 5 sayfa baskı alabiliyor.

CANON Megatank G3411

Listeme aldığım son yazıcı, CANON firmasının Megatank G3411 modeli. Yazıcı, tarayıcı ve fotokopi fonksiyonlarına sahip olan bu ürün, Inkjet baskı teknolojisi kullanıyor. 4800 x 1200 DPI çözünürlükte baskı alabilen bu yazıcı, Windows ve Mac işletim sistemli bilgisayarlarla uyumlu. Bağlantı teknolojileri olarak USB ve Wi-Fi destekli olan CANON’un bu ürünü, dakikada siyah-beyaz olarak 8.8, renkli olarak 5 sayfa baskı alabiliyor.

Titreşimli oyuncu kulaklığı | Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset Lite incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

YouTube: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede
Tiktok: https://www.tiktok.com/@melihbayramdede
Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdede
Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede
Telegram: https://t.me/melihbayramdede

Yazıyı Oylayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir