Shadow

Beyaz yakalılara çocukla yaşama dersleri: Cocuk.com

Cocuk.com, Anne-Babalara ve Anne-Baba adaylarına yönelik hazırlanmış yeni bir site. Yayın hayatına bir kaç hafta önce başlayan Cocuk.com’da, Pronected.com’dan tanıdığımız Hakan Kadir Erdemir var. Erdemir, sitenin yayın hayatına kısa bir süre önce başlamasına rağmen, şimdiden ebeveynlerin uğrak noktası haline geldiğini söylüyor.

Çok yakında ailelerin çocuklarına ücretsiz sayfa açmasını destekleyecek olan Cocuk.com, bu konu ile ilgili alt yapı çalışmalarını da tamamlamak üzere. Artık her çocuğun hamilelik döneminden itibaren http://zeynep.cocuk.com gibi bir web sayfası olacak. Bu sayfası aileler istedikleri gibi düzenleyebilecek, çocuklarının fotoğraflarını, ilk videolarını paylaşabilecekler. Çocukları için ister hergün, ister haftalık olarak ileride okuyabilecekleri notlar bırakabilecekler.

Bir sosyal sorumluluk projesi olarak ise henüz tasarım aşamasında olan mektup arkadaşlığı platformu çok yakında devreye girecek. Bu platform ile birlikte çocuklar hiç tanımadıkları uzak illerdeki çocuklar ile fiziksel olarak mektuplaşabilecekler.

Çocuk ya da ebeveyn site üzerinden bir mektup yazarak bunun Cocuk.com aracılığı ile fiziksel adrese teslim edilmesini ücretsiz olarak sağlayabilecekler. Aynı şekilde mektubu alan çocukta gönderene site üzerinden mektup yazabilecek. Çocuklar için mektubu yazıcıdan bastırarak adrese gönderecek olan Cocuk.com’un miniklere mektubun yanında çeşitli sürprizleri de olacak.

Cocuk.com ile ebeveynleri hedefleyen Erdemir’in gelecek zamandaki en büyük hedefi Cocuk.com’daki ebeveynler ile Pronected.com’daki profesyonel beyaz yakalı kitleyi eşleştirmek. Erdemir, iyi bir annenin iyi bir iş kadını olduğu, iyi bir babanın da iyi bir iş adamı olduğunu savunuyor.

Yazıyı Oylayın
İlginizi çekebilir:  HTC Tattoo ile herkese bir Android telefon

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir