Shadow

CeBIT Bilişim 2-7 Ekim’de

Dünyanın en büyük altıncı bilişim fuarı olan CeBIT Bilişim Eurasia, 2-7 Ekim tarihleri arasında, TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Avrasya’nın en büyük iş ve teknoloji buluşması CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl İsrail, Macaristan, Tayvan, İsveç, Belçika gibi farklı coğrafyalardan 9 yüzü aşkın katılımcı ile yaklaşık 70 ülkeden 150 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

Doğudaki şirketler için batıya, batıdaki şirketler için doğuya açılmanın ilk kapısı olarak görülen CeBIT Bilişim Eurasia’da, bu yıl Çin, Tayvan, İsveç, Bulgaristan, Kore, Birleşik Arap Emirlikleri, Macaristan, Almanya, İspanya, Belçika, İngiltere, İtalya, İsrail ve İran’dan katılımcı şirketler ve ülke pavyonları yer alacak.

Tayvan Dış Ticareti Geliştirme Kurumu’nun organizasyonuyla 35 Tayvan şirketinin katılımcı olacağı ülke pavyonunun büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Öte yandan Madrid Ticaret Odası’nın teşvikiyle kurulacak, ‘İspanya Pavyonu’nda, Avrasya pazarına açılmak isteyen altı İspanyol şirket yer alacak.

Almanya 19, Çin ise 14 şirketiyle ülke pavyonlarına sahip olan diğer ülkeler arasında sıralanıyor.