Bersay İletişim ve ERA Research & Consultancy, “Türkiye’de Sosyal Medya Trendleri Araştırması”yla pazarlama ve iletişim yöneticilerinin gözünde sosyal medya trendlerini inceledi. Bersay İletişim Genel Müdürü Aylin Taşkıner ve Era Research Kurucu Ortağı Nazlı Yüksel sosyal medya algı araştırmasını TechnoLogic’e anlattı.
BU BÖLÜMDE NELER VAR?
- Yapılan son araştırma, dünyanın en tehlike saçan sitelerinin Amerika’da bulunduğunu ortaya çıkardı.
- Video paylaşım sitesi Youtube, bir günde izlenen video sayısının 2 milyarı geçtiğini açıkladı
- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, mikroblog sitesi Twitter’da vatandaşlardan gelen mesajlara cevap veriyor.
- Bersay İletişim Genel Müdürü Aylin Taşkıner ve Era Research Kurucu Ortağı Nazlı Yüksel sosyal medya algı araştırmasını TechnoLogic’e anlattı.
- Haftanın siteleri boşluk doldurmalı soruları, sosyal ağlarla birleştiren Quizy.me ve gitmeyi planladığınız rotayı gösterip taksi ücretini hesaplayan Taksiyle.com
- Tüm zamanların en iyi gerçek zamanlı strateji oyunlarından biri olarak kabul edilen StarCraft II yakında piyasaya çıkıyor.
- Hepsi birazdan TechnoLogic’te.
Yeni Şafak gazetesi Teknoloji Editörü Melih Bayram Dede‘nin hazırlayıp sunduğu TechnoLogic programı TVNET’te ekrana geliyor. Programla ilgili görüş ve önerilerinizi info@techno-logic.tv adresine yazabilirsiniz.
Not: TVNET, TÜRKSAT 3A uydusu ile İstanbul, Ankara, İzmir ve Isparta’da karasal yayın yapıyor. TVNET’in uydu parametreleri şöyle: UYDU: TÜRKSAT 3A FREKANS: 12653 SEMBOL: 4444 FEC: 5/6 POLARİZASYON: VERTICAL
TVNET, DigiTurk’te 39., D-Smart’ta 85., Teledünya’da ise 55. kanalda yayında.
İnternetten Canlı Yayın: http://www.tvnet.tv.tr/