Shadow

Ayağınızı yerden kesecek elektrikli ‘scooter’ önerileri

scooter

MELİH BAYRAM DEDE

Şehir içi ulaşımda son dönemde popüler olan ‘scooter’lar oldukça kullanışlı. Maliyetin düşük olması ve buna karşın sağladığı azami fayda nedeniyle bu teknolojik oyuncaklar çokça tercih ediliyor. Özellikle fazla eğimli olmayan güzergâhlarda evden işe ya da okula gidip gelmek için bu ürünler çok ideal. Gerektiğinde katlanabilir olmaları ve toplu taşıma araçlarına da alınabilmeleri nedeniyle uzun mesafeli yolculuklar için de ‘scooter’lar tercih edilebiliyor. Bu hafta MediaTrend internet mağazasından ayağınızı yerden kesecek elektrikli scooter önerilerinde bulunuyorum. Hazırsanız gelin hemen başlayalım:

XIAOMI Mi Pro 2

Size önereceğim ilk ‘scooter’, XIAOMI firmasının Mi Pro 2 modeli. Serisinin en güçlü ürünü olan bu ‘scooter’, 45 Km. gibi uzun bir menzile sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Üç farklı hız seçimi yapabileceğiniz bu modern ulaşım aracıyla satte 25 kilometreye kadar hız yapabilir ve dilediğiniz yere pratik olarak ulaşabilirsiniz. Ürün gücünü 446Wh kapasiteli motorundan alıyor. Kinetik enerji geri kazanım sistemi (KERS) bulunan ürün bu sayede enerji verimliliği sağlıyor. Havacılık sınıfı hafif alüminyum gövdeye sahip olan, 600W maksimum güce ulaşan ve mobil uygulama üzerinden de kontrol edilebilen bu ürün oldukça kullanışlı. XIAOMI Mi Pro 2, 20 derecelik eğimleri kolayca geçebilme yeteneğine sahip.

GIDDY Kickscooter MD-FS85

Ayağınızı yerden kesmek ve sizi dilediğiniz yere kolayca taşımak için GIDDY Kickscooter MD-FS85 model elektrikli ‘scooter’ iyi seçeneklerden biri. Tek şarjla 25 kilometre mesafe katedebileceğiniz ürün, 120 kg. taşıma kapasitesine sahip. GIDDY Kickscooter MD-FS85, 15 derecelik eğimleri sorunsuz geçebiliyor. Gücünü 250W fırçasız motor ve Samsung 36V/7.8 AH bataryadan alan bu şık ‘scooter’ 5 saatte şarj oluyor ve sizi gün boyu dilediğiniz yere götürmek için enerjiyi verimli kullanıyor. Diğer modeller gibi katlanabilir olan bu ‘scooter’ gerektiğinde kolayca toplu taşıma araçlarında da size eşlik edebiliyor.

İlginizi çekebilir:  Bireylere TIA ile 'tam gözetim'

BOOD Kickscooter FW-H85B

Satın alma kararınızı vermeden önce, BOOD Kickscooter FW-H85B model ‘scooter’a da bakabilirsiniz. Tek şarjla 25 kilometre yol alan bu ‘scooter’ın 7.8 mAh kapasiteli Samsung marka bataryası 5 saatte şarj oluyor. 110 Kg. taşıma kapasitesine sahip olan BOOD Kickscooter FW-H85B elektrikli ‘scooter’, 250W motordan güç alıyor. Bu ürün, saatte maksimum 25 Km. hız yapabiliyor ve 25 derecelik eğimden kolaylıkla geçiyor. İkili fren sistemine sahip olan bu ‘scooter’, seyahatlerinizi daha güvenli hale getiriyor. Havacılık sınıfı alüminyum gövdesiyle hem hafiflik hem de kullanıcı güvenliğine katkı sağlayan BOOD Kickscooter FW-H85B elektrikli ‘scooter’, hız ve şarj göstergeli LCD ekrana da sahip.

GOLDMASTER Mobil Urban E-Go

Tavsiye edeceğim son ürün ise GOLDMASTER firmasının Mobil Urban E-Go modeli. 120 Kg. taşıma kapasitesine sahip olan bu ‘scooter’, 4 saatte şarj oluyor ve tek şarjla 30 kilometreye kadar yol alabiliyor. Güvenliğiniz için çift disk freni bulunan ürün, bu sayede sürücü güvenliğini ön plana çıkarıyor. Taşıma çantası ve şarj cihazıyla birlikte kutusundan çıkan GOLDMASTER Mobil Urban E-Go, sadece 7 kilogram ağırlığa sahip. GOLDMASTER Mobil Urban E-Go, gerektiğinde katlanarak toplu taşıma araçlarına da alınabiliyor. Özellikle toplu taşımadan da yararlanacaklar için GOLDMASTER Mobil Urban E-Go, seçenekler arasında yer alabilir.

Aidatsız alarm sistemi | Yale Sync Akıllı Ev Alarmı incelemesi

YouTube: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Yeni videolardan haberdar olmak için Telegram kanalıma da abone olabilirsiniz: https://t.me/melihbayramdede

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede
Tiktok: https://www.tiktok.com/@melihbayramdede
Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede
Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdede
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede

Yazıyı Oylayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir