Shadow

2 milyon kişi Tivibu deneyimini yaşadı

Yeni nesil televizyon platformu Tivibu’yu bugüne kadar yaklaşık 2 milyon kişi deneyimledi. Evlerde internete bağlı kutular aracılığıyla televizyon yayını almayı sağlayan ‘Tivibu Ev’in abone sayısı ise 100 bin barajını geçti.

TTNET tarafından 2010 yılında hizmete sokulan, televizyon, akıllı telefon, tablet bilgisayar ve kişisel bilgisayarlar olmak üzere dört ekrandan izleyiciye ulaşan yeni nesil televizyon platformu Tivibu bugüne kadar yaklaşık 2 milyon kişi tarafından deneyimlenerek büyük bir rekora imza attı. Evlerde internete bağlı kutular aracılığıyla televizyon yayını almayı sağlayan ‘Tivibu Ev’in 81 ildeki abone sayısı ise kısa sürede 100 bin barajını geçti.

TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, internet üzerinden televizyon yayınlarının iletilmesi teknolojisine dayanan Tivibu’nun, klasik TV yayıncılığına yeni bir bakış açısı getirdiğini söylüyor. Tivibu’da tüm ulusal kanallar, yabancı kanallar ve sinema kanallarının yer aldığı normal akışlara ek olarak; ‘Seç İzle’, ‘Tekrar İzle’, ‘Durdur İzle’ ve ‘Geri Al İzle’ gibi gelişmiş özellikleri sayesinde TV yayıncılığında yeni bir deneyim sağlanıyor.

İnteraktif Servisler ile TV keyfine ara vermeden anlık maç sonuçlarına bakılabiliyor, güncel finans ve hava durumu bilgileri öğrenilebiliyor. Bunun yanı sıra yemek siparişi vermek, TV üzerinden diğer Tivibu Ev kullanıcılarıyla mesajlaşmak, Twitter üzerinden paylaşımda bulunmak mümkün. Ayrıca Facebook ve Flickr da Tivibu Ev’de kullanılabiliyor.

iPhone ve iPad TV kumandası oldu

Tivibu Ev kullanıcıları, iPhone, iPad ya da Android işletim sistemine sahip telefon ve tablet bilgisayarlarını kumanda olarak kullanabiliyor. Tivibu’nun kullanıcılarına sunduğu özelliklerden biri olan ‘Tivibu Ev tablet uygulaması’ ile iPad’ler birer televizyon kumandası haline geliyor. Tivibu Ev tablet uygulamasını iPad’inize yükleyerek tüm kanalların listesine ve yayın akışına hızlıca ulaşabiliyorsunuz.

Yerli ve yabancı 119 kanal

Bilinen ulusal kanalların yanı sıra özel tematik kanallarla izleyiciye farklı deneyimler sunan Tivibu Ev, izleyicilerin istediği zaman seyredebileceği; film, dizi, belgesel, çocuk, müzik ve daha pek çok içerikten oluşan zengin bir arşive sahip. Tivibu Ev, 119 adet kanal çeşitliliği ile yerli ve yabancı birçok TV kanalını takip etme, en iyi filmleri ve dizileri izleme imkânı sunuyor.

İlginizi çekebilir:  Yeni iPhone 3GS 28 Ağustos'ta Vodafone'da

İnternette en çok onları dinledik

TTNET Müzik, 2012 yazının ilk ayında müzikseverlerin en çok dinlediği yerli ve yabancı şarkıları açıkladı. TTNET Müzik’in yerli listesinde “Bal Gibi” ile Kenan Doğulu, yabancı listesinde ise “Where Have You Been” adlı şarkısıyla ünlü şarkıcı Rihanna ilk sırada yer alıyor

TTNET’in dijital müzik platformu TTNET Müzik, haziran ayında en çok dinlenen yerli ve yabancı ilk 20 şarkıyı belirledi. Türk pop müziğine damgasını vuran Kenan Doğulu, yeni albümü “Bal Gibi” ile yine zirveye ulaştı. Doğulu’nun albümle aynı adı taşıyan şarkısı “Bal Gibi” TTNET Müzik’te Haziran 2012’nin en çok dinlenen yerli şarkısı oldu.

TTNET Müzik yerli şarkılar listesinin iki numarasında “Uzaktan” adlı şarkısıyla Göksel yer aldı. Ardı ardına yaptığı iki nostalji albümünden sonra bu yıl yeni bestelerden oluşan “Bende Bi’ Aşk Var” albümünü çıkaran Göksel, TTNET Müzik kullanıcılarının en çok dinlediği isimlerden biri oldu. 2012’nin yükselen isimlerinden biri olan Eflatun, Burcu Güneş’le düet yaptığı “Çıkmaz Sokaklar” adlı şarkısıyla TTNET Müzik kullanıcılarının haziran ayında en çok dinlediği üçüncü isim oldu.

Yabancı listenin zirvesinde “Where Have You Been” ile dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna bulunuyor. Rihanna’nın TTNET Müzik’in ilk 20 listesinde “Where Have You Been” ile birlikte dört şarkıyla daha yer alması dikkat çekiyor. Brezilyalı şarkıcı Michel Telo ise “Ai Se Eu Te Pego” adlı şarkısıyla ikinci sırada yer alıyor. TTNET Müzik’in yabancı listesinin üçüncü sırasında Jennifer Lopez var. Latin müziğine hayat veren Lopez’e, “On The Floor” adlı şarkısında Amerikalı rap şarkıcısı Pitbull eşlik ediyor.

Yazıyı Oylayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir