Bilgisayar kullanıcıları, özel tekniklerle bilgisayarlarının işlemci hızını artırabiliyor. Buna ‘OverClock’ yani ‘hız aşırtma’ deniliyor. Biz de bu hafta Asus Türkiye’den Recep Kulan’la ‘OverClock’la ilgili merak edilenleri konuştuk.
BU BÖLÜMDE NELER VAR?
- Almanya hükümeti, internette harita hizmeti sunan servis sağlayıcılara Aralık ayına kadar süre tanıdı.
- Türkiye’de kadınların evden, erkeklerin ise iş yerinden internete daha çok girdiği ortaya çıktı.
- Dünyaca ünlü teknoloji firması Apple, 3 patenti ihlal ettiği için 625 milyon dolar tazminata mahkum oldu.
- Asus Türkiye’den Recep Kulan, ‘OverClock’la ilgili merak edilenleri TechnoLogic’e anlattı.
- Haftanın sitesi arama motoru optimizasyonu desteği sunan SEO Hocası ve marka deneyimlerinin paylaşıldığı Markeme.
- Futbol oyunu Pro Evolution Soccer 2011’in Türkiye lansmanı yapıldı
- Hepsi birazdan TechnoLogic’te
Yeni Şafak gazetesi Teknoloji Editörü Melih Bayram Dede‘nin hazırlayıp sunduğu TechnoLogic programı TVNET’te ekrana geliyor. Programla ilgili görüş ve önerilerinizi info@techno-logic.tv adresine yazabilirsiniz.
Not: TVNET, TÜRKSAT 3A uydusu ile İstanbul, Ankara, İzmir ve Isparta’da karasal yayın yapıyor. TVNET’in uydu parametreleri şöyle: UYDU: TÜRKSAT 3A FREKANS: 12653 SEMBOL: 4444 FEC: 5/6 POLARİZASYON: VERTICAL
TVNET, DigiTurk’te 39., D-Smart’ta 85., Teledünya’da ise 55. kanalda yayında.
İnternetten Canlı Yayın: http://www.tvnet.tv.tr/